Allmänt

Betta riskfritt på esport hos Betsson

By

on

Är du sugen på att testa betting på esport? Nu har du chansen att göra det helt riskfritt med Betssons helt nya kampanj. När du registrerar dig som ny spelare så kan du lägga ett bet på valfri match upp till 1000 kr. Om du skulle ha fel och förlora ditt bet så får du tillbaks hela din insats. Detta är en så kallad no-brainer för dig som vill testa lyckan och dina kunskaper, men som inte vill ta risken att förlora dina pengar.


RISKFRITT SPEL UPP TILL 1000 KR


Villkor för kampanjen

  • Registrera dig och öppna ett spelkonto hos Betsson
  • Gör en insättning på minst 200 kr
  • Aktivera ditt riskfria spel

Om du förlorar så läggs hela din insats tillbaks på ditt spelkonto och du kan sedan testa att betta igen, eller så kan du ta ut dina pengar.

Omsättningskrav

Som med de flesta betting bonusar så är denna kampanjen förenad med ett omsättningskrav. Om du vinner ditt bet så måste du omsätta vinsten på andra bets hos Betsson till minst 1.50 i odds. Detta är ett ovanligt lågt omsättningskrav, vilket gör bonusen extra attraktiv.

Gå till Betsson för att läsa mer om kampanjen och testa ett bet på någon av alla esport-matcher. Där hittar du all information och videoinstruktion för hur du använder riskfria bets.