CS:GO

Astralis + Unibet = sant

By

on

Kindred Group har tecknat ett globalt partnerskap med den ledande esport-organisationen Astralis, genom sitt största varumärke Unibet. Det tvååriga partnerskapet innebär att Unibet blir officiell partner, som arbetar nära Astralis-laget för att ytterligare öka intresset kring esport.

Kindred och Astralis i storsatsning

Kindred Group  har tecknat ett avtal som stärker koncernens satsning inom esport, som officiell partner med Astralis, som är ett av de största Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) -lagen i världen. Partnerskapet omfattar två år och ger Unibet tillgång till globala rättigheter och exklusivt innehåll från Astralis, CS:GO-matcher och esport i allmänhet.

”Esporten har vuxit till en miljard-marknad, med fans i alla hörn av världen. Astralis är ett av de bästa lagen inom CS:GO och vi är väldigt glada över att få vara en del av deras framgångar. Astralis är ett kraftverk inom esporten som just har tilldelats ”Esports Team of the Year”. Det är vår ambition att partnerskapet kommer att hjälpa Astralis att bli ännu mer konkurrenskraftiga och öka intresset för esportens spännande värld ” – säger Rhodri Darch, chefsjurist på Kindred Group.

Kindred är naturligtvis ute efter att stärka intresset för betting på esport, något som vi länge har vetat kommer att explodera på bettingmarknaden. Men Kindred vill vara tidigt ute med att plocka spelare på den ännu omogna marknaden. Astralis välkomnar naturligtvis samarbetet med Kindred, som en stor finansiär och ekonomisk kassako för framtida satsningar på CS:GO-eventen.

”Vi är väldigt stolta över att välkomna Unibet som huvudsponsor för Astralis i en affär som säkerställer Astralis stabilitet och tillväxt i åratal. Genom att ingå en långsiktig affär som är tydligt synlig på alla Unibets marknader, cementerar vi både Unibet och Astralis som viktiga aktörer i den globala esport-miljön under de kommande åren ” – säger Jakob Lund Kristensen, grundare av organisation bakom Astralis.

Ett strategiskt drag för att ta viktig mark i tidigt skede

Både Kindred och Astralis har för avsikt att skapa större värde och en bättre upplevelse för bettare och fans. En rad nya initiativ och erbjudanden kommer att presenteras under de närmaste månaderna. En del av detta kommer att vara Unibet som delar sin expertis inom sporten för att hjälpa bettare att göra mer informerade satsningar och därigenom förbättra sina resultat.

”Astralis är kända för deras strategiska spel och fantastiska lagarbete, som är viktiga egenskaper som delas med Kindred’s affärsmodell. Genom att samarbeta med Astralis hoppas vi kunna ge mer spänning till både spelare och fans genom dedikerat innehåll, men också hjälpa till att introducera esporten till en bredare publik ” – fortsätter Rhodri Darch.